Incendiu uriaş la staţia de sortare a deşeurilor din comuna Ulmeni VIDEO

Marţi, la ora 12.00, locuitorii din zonă au primit mesaj de avertizare Ro-alert petnru a rămâne în locuinţe. Pompierii militari din cadrul I.S.U. Călăraşi şi ISU B-IF acţionează cu 11 autospeciale de stingere pentru lichidarea incendiului, în sprijinul intervenţiei fiind angrenate, de asemenea, excavatoare şi alte utilaje aparţinând firmei care deţine staţia de sortare
Conform ISU Călăraşi, în data de 2 august, ora 17.35, militarii au fost alertaţi să acţioneze pe raza localităţii Ulmeni, pentru stingerea unui incendiu de deşeuri, care se manifesta pe o suprafaţă de aproximativ 4000 de metri pătraţi, un teren proprietate privată aparţinând unei societăţi comerciale, care are ca domeniu de activitate sortarea deşeurilor .
La sosirea echipajelor de stingere, incendiul se manifesta cu flacără deschisă şi cu fum dens, existând risc de extindere a arderii la celelalte grămezi de deşeuri.
 Pompierii militari s-au deplasat la această intervenţie cu 9 autospeciale de stingere cu apă şi spumă de capacitate mărită din cadrul subunităţilor I.S.U. Călăraşi, iar alte 3 autospeciale au fost chemate în sprijin de la I.S.U. Bucureşti Ilfov.
„La acest moment incendiul a fost localizat şi nu mai are flacără, însă se insistă cu toate forţele şi mijloacele prezente la locul evenimentului pentru lichidarea totală, fiind posibil ca în cursul acestei după amieze să se finalizeze intervenţia”.a precizat plt.adj.şef Ovidiu Tătăranu, purtător de cuvânt al ISU Călăraşi.
Sursa articol Adevarul.ro